↑ «حسین عبدالباقی، مالک متروپل کیست؟». بیبیسی فارسی نیوز. رضا ثابتی. ۳ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۸.
[۱۰][۱۱][۱۲]این اعتراضات با تیراندازی و سرکوب شدید نیرویهای امنیتی جمهوری اسلامی روبهرو شد.از فوت شدگان خرد سال حادثه میتوان به حسین پور اسد؛مهرناز شادمهریان؛مرال ساعی پور؛مریم سعیدی و آرتا پور حمیدی اشاره کرد[۱۳]
↑ «افزایش قربانیان حادثه متروپل به ۱۶ نفر». جامجم آنلاین. ۴ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، بخشهایی از سازه باقیمانده ساختمان متروپل فروریخت. دو روز بعد، در ۲۵ شهریور ۱۴۰۱، اعلام شد که جسد کارگری که زیر آوار گرفتار شده و جان باخته بود پیدا شده است.
↑ «مأموریت رئیس مجلس به کمیسیون عمران برای پیگیری حادثهٔ متروپل آبادان». خبرگزاری باشگاه خبرنگاران. ۲ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.
↑ «پیکرهای ۱۳ جانباخته حادثه متروپل آبادان شناسایی و دفن شد». ایرنا. ۲۰۲۲-۰۵-۲۶. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
در فضای مجازی علی دایی، شقایق دهقان، و تعدادی از افراد سرشناس این حادثه را تسلیت گفتند.[۱۰۵][۱۰۶]
سازه های قدیمی تخریب می شوند تا به جای آنها ساختمان های جدیدی ساخته شوند.
در پی این حادثه مردم آبادان از روز دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱، در خیابانها دست به راهپیمایی زده و به وقوع این حادثه و کمبود تجهیزات امدادی و عدم رسیدگی به افراد زیر آوار مانده اعتراض کردند. شهروندان آبادانی در تجمعات علیه مسئولان محلی و سیاستهای جمهوری اسلامی شعارهای همچون «عزا عزاست امروز روز عزاست امروز آبادان بی صاحب، صاحب عزاست امروز» سر داده[۱۰۷][۱۰۸]و همچنین نسبت به ادعای مسئولان و رسانههای رسمی مبنی بر فوت «حسین عبدالباقی» مالک این ساختمان واکنش نشان دادند.[۱۰۹][۱۱۰]
↑ «چندین کشته و دهها مجروح در پی ریزش ساختمان «متروپل» در آبادان». العربیه فارسی. ۲۰۲۲-۰۵-۲۳. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.
سگهای تجسسی هلال احمر ۳ نفر را زنده از زیر آوار شناسایی کردند. همچنین دستگاههای زندهیاب ۳ نفر از محبوسان را زنده در زیرزمین پیدا کردند.
ایجاد مانع جهت جلوگیری ورود افراد متفرقه و بدون وسایل ایمنی به محوطه به وسیله ایجاد نرده ، دیوارپیش ساخته و دیگر موارد.
همچنین از آنجایی که تجمع نخاله ساختمانی ناشی از تخریب تخریب ساختمان در تهران دیوار و تخریب کف در معابر عمومی شهری پیگرد قضایی دارد و ممکن است منجر به تعلیق جواز بازسازی از سوی شهرداری شود حمل نخاله ساختمانی به مراکز مجاز در اسرع وقت توسط کارگران ماهر به صورتی که منجر به آزار و اذیت و ضرر و زیان به دیگر همسایگان نشود از مهمترین بخش های تخریب میباشد.
شهرداری اغماض را کنار گذاشته و با هرکسی که مشغول ساختمان سازی غیرقانونی باشد، برخورد خواهد کرد. همچنین کسانی که برخلاف مقررات ملی ساختمان سازی عمل می کنند نیز باید منتظر برخوردهای شهرداری باشند.